Aisuri miehille

aisuri miehille

2. tammikuu Vierasta miehen luvalla! Viestiketju alueella tykkäykset: 1 Vaan uskaltaako aapee sallia miehelleen saman? Aisurin vaimo. Toimii se. Se on vaiettu fantasia, sillä omistushaluisessa parisuhdekulttuurissamme mies on heikko, jos antaa vaimonsa juoksennella vieraissa miten sattuu. Aisankannattaja on halveksiva ilmaus naimisissa tai muuten vakaassa liitossa olevasta miehestä, jonka vaimo on uskoton. Aisankannattaja ei pysty estämään.

Aisuri miehille -

Se tarkoittaa täällä sitä, että jos naisesta aiheutuu pieninkin kustannuserä miehelle, jätkä on välittömästi aisuri. Aisurikin jatkaa "elämäänsä" ja seuraava YH ottaa nöyrän pellen elättäjäkseen ja jälleen historia toistaa itseänsä, pelle jää yksin.

Aisuri miehille -

Minun mielestä kolme on kyllä jo maksimi määrä. Tämä, että vaimo saisi käydä vieraissa kiinnostaisi myös minua, mutta en ole vielä rohjennut kertoa tästä vaimolleni. Tässä jonkin aikaa mieheni on aisuri miehille tyyliin leikitellyt ajatuksella että minulla olisi salainen rakastaja - siis joku todella kuuma adonis jonka olisin napannut jostain god knows. Käytiin yhdessä saunassa ja molemmilla miehillä seisoi, suihkussa mieheni hyväili minua tuon kaverin katsellessa ja kysyi haluaisinko kahta miestä. Siitä sitten siirryttiin siihen, että hän halusi että kerron hänelle kaikkea minun mielestäni aika kamalaa ja nöyryyttävää, satuttavia asioita joita en koskaan normaalisti sanoisi, "aisuri miehille". aisuri miehille

Videos

Uuno - löllähtänyt vaimo 2. tammikuu Vierasta miehen luvalla! Viestiketju alueella tykkäykset: 1 Vaan uskaltaako aapee sallia miehelleen saman? Aisurin vaimo. Toimii se. joulukuu En tiedä mikä olisi oikea termi sille, että nainen kiihottuu miehensä vierailla Jos aisuri ei ole itse päässyt näkemään tilannetta, hän saattaa. Se on vaiettu fantasia, sillä omistushaluisessa parisuhdekulttuurissamme mies on heikko, jos antaa vaimonsa juoksennella vieraissa miten sattuu.


Comments 3

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *